TACO COMPANY HILVERSUM

TACO COMPANY HILVERSUM Fresh made Mexican Food!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1106 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taco Company Hilversum. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 22:37 Hele goede uienringen. Niet authentiek mexicaans maar wel Erg lekkere taco’s!
29 jun 2022 om 20:28 Als vanouds lekker!!
29 jun 2022 om 8:34 Erg lekker en warm eten, taco’s waren nog knapperig!
19 jun 2022 om 20:12 Eten was helaas lauw. Bezorg tijd duurde erg lang. Echt een hit of mis. Soms snel en warm en soms koud en lang.
19 jun 2022 om 19:27 Bezorging duurde ruim een uur en de vriendelijke jongeman raakte redelijk gefrustreerd dat hij het niet kon vinden. Eten was daardoor lauw maar na een rondje opwarmen was het wel heel lekker.
14 jun 2022 om 20:29 De Enchilada was erg goed. De taco’s waren ook wel goed al miste ik wel iets van salsa of zure room erbij. Overal was het eten dus wel goed maar kon beter.
6 jun 2022 om 21:18 Zat een beetje veel groen in mijn gehakt taco. De salon was lekker
31 mei 2022 om 12:37 Eten zoals altijd top
29 mei 2022 om 22:56 Duurde best lang tot het kwam. Was daardoor niet heel warm meer en wat mij betreft ook niet bijzonder lekker in vergelijking met wat ik betaalde.
24 mei 2022 om 14:51 Lekker en goed eten. Een serieuze aanrader!
23 mei 2022 om 21:46 Ruim 2 uur moeten wachten op een maaltijd. Om 7 uur besteld. Eten kwam om 21:15 uur. Toen ik belde werd gezegd dat ik gewoon moest wachten. Of ik wel wist dat het regende… zeer onvriendelijk en lauw eten. Eens maar nooit meer!
19 mei 2022 om 19:42 Goed en veel eten. Vriendelijke bezorger. Duurde best lang voor het eten er was...